NewsTicker({ idcontaint:".breaking-news", MaxPost:5 });

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

.

.

Style5[ImagesOnly]

Style6

.

.
IMMA Greek Music - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 



Copyright © 2014 IMMA Greek Music | By John Tsipas. 

Πατήστε στη νότα!
RECENT POSTS / ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
http://immagreekmusic.blogspot.gr/2014/08/playlist-mix-e.html

 ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ!
Πατήστε στη νότα!
http://immagreekmusic.blogspot.gr/2014/08/playlist-mix-e.html
IMMA Greek Music 
International Music Member Association


IMMA Greek Music  
International Music Member Association   
Armik - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ!

Ο Armik γεννήθηκε στο Ιράν και ειναι αρμενικής καταγωγής . Όταν ήταν μόλις επτά χρονών έβαλε ενέχυρο το ρολόι του για μια κλασική κιθάρα , την οποία έκρυψε στο υπόγειό του, και αρχισε να παίζει τις πρώτες του μελωδίες και στα 12 του, ήταν ένας επαγγελματίας καλλιτέχνης . 

Ενώ στην αρχή της καριέρας του επικεντρώθηκε κυρίως στην τζαζ μουσική, αργότερα ανακάλυψε την ομορφιά και το πάθος του φλαμένκο, αυτό έγινε ενώ επισκεπτόταν την Ισπανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 , όπου είδε τον Paco de Lucia να παίζει κιθάρα σε Live εκτελέσεις .

Η σόλο καριέρα του ξεκίνησε το 1994, εκείνη την εποχή βασίστηκε σε jazz και flamenco επιρροές που ειχε, εως ότου δημιουργήσει μια στροφή στον αναδυόμενο ήχο Nuevo Flamenco . 


Ως κιθαρίστας , είναι ένας από τους πιο δεξιοτέχνες του είδους Nuevo Flamenco , αφού εμφανίστηκε στο Billboard του περιοδικού Top Ten New Age Καλλιτεχνών το 2004 , 2005 , 2006 , 2008 , 2009 και 2010.

Ο Armik ανακάλυψε την ομορφιά και το πάθος του φλαμένκο και απο τότε μελετά σε βάθος την παραδοσιακή Ισπανική μουσική. 


Το 1981 ο Armik μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει αυτή τη νέα κατεύθυνση , παίζοντας με άλλους καλλιτέχνες που ζουν εκει σε διάφορα στούντιο . Το 1994 κυκλοφόρησε το σόλο ντεμπούτο άλμπουμ RAIN DANCER , μια κρίσιμη και εμπορική επιτυχία που ακολούθησε τον επόμενο χρόνο με  το GYPSY Flame ( GOLD στην Αυστραλία ) το 1995 . 

Σε αυτό το σημείο , η φήμη του Armik ως επαγγελματίας καλλιτέχνης του Nuevo φλαμένκο ήταν τέτοια ώστε η διάσημη Ιισπανή οργανοποιός Pedro Maldonado δημιούργησε ένα καινούριο μουσικό εργαλείο για αυτόν την Rubia. Ο Armik το 1996 εδωσε στο άλμπουμ που ηχογράφήσε το ονόμασε Rubia. 

Το επόμενο έτος είδε την απελευθέρωση της Μάλαγα , και ονόμασε το τέταρτο Album του Malaga. Tο πέμπτο άλμπουμ του , Isla del Sol , εμφανίστηκε το 1999 και ακολούθησε το Rosas del Amor την άνοιξη του 2001.
 

Ο διεθνούς φήμης της Nuevo flamenco Armik κιθαρίστας / συνθέτης / παραγωγός συνεχίζει να καθορίζει με την  δεξιοτεχνία του σε όλο τον κόσμο την  Nuevo flamenco,
ως ιδιοκτήτης της Δισκογραφικής  Bolero Records , η οποία ιδρύθηκε το 2002. Ολα του τα Album απο τότε εχουν ηχογραφηθεί εκεί και ειναι στην πρώτη δεκάδα του Billboard με τεράστια επιτυχία .

Discography Studio Albums

    Rain Dancer (1994)
    Gypsy Flame (1995)
    Rubia (1996)
    Malaga (1997)
    Isla del Sol (1999)
    Rosas del Amor (2001)
    Lost in Paradise (2002)
    Amor de Guitarra (2003)
    Piano Nights (2004)
    Romantic Dreams (2004)
    Treasures (2004)
    Cafe Romantico (2004)
    Mar de Sueños (2005)
    Mi Pasión (2006)
    Christmas Wishes (2006)
    Guitarrista (2007)
    A Day in Brazil (2008)
    Barcelona (2008)
    Serenata (2009)
    Besos (2010)
    Casa De Amor (2012)
    Reflections (2012)
    Flames of Love (2013)
    Alegra (2013)
    Romantic Spanish Guitar, Volume 1 (2014)
    Mystify (2014) coming soon !

Compilations

    The Best of Armik (2003)
    Desires: The Romantic Collection (2006)
    Fuego Gitana: The Nuevo Flamenco Collection (2008)
    Greatest Hits (2014)

About John Tsipas

Hi, my name is John Tsipas, and known as johntsip17 , I love Blogger platform, graphic design, and web development. My goal with this Site is to offer daily inspiration and help people be motivated...by our Music!!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.